BEN-PASSIEF WOONPROJECT WERKEN GESTART!

ACADEMIEPARK KOERSEL

ACADEMIEPARK KOERSEL

BEN-PASSIEF inbreidingsproject

In het centrum van Koersel (Beringen), op de hoek van Koerel-Dorp en de nieuwe Harpsstraat, bouwen we 1 woning, 2 appartementen en een handelspand. Het project werd volledig ontworpen volgens de strenge BEN-PASSIEF standaard. Aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding (prijzen tussen 193.500 EUR en 198.500 EUR, excl. BTW) wordt een zeer energiezuinig en comfortabel woonproject te koop aangeboden. De werken zijn onlangs van start gegaan!

Meer info of een AFSPRAAK ?

Bel Marc Vanderlinden 0495 249 168 Mail: marc@mvgbouw.be

ENERGIE

BEN-PASSIEF

De appartementen en woning halen een E-peil van ten hoogste 30, de energie-norm die slechts vanaf 2021 verplicht wordt. Dankzij een compact ontwerp, een dikke isolatieschil en de combinatie van luchtdichtheid met balansventilatie beantwoordt het project ook aan de zeer strenge Passiefhuis-norm.

TOP-AFWERKING

GEINTEGREERD ONTWERP

Keukens en badkamers worden helemaal intern ontworpen, waardoor ze optimaal bij het totaalontwerp aansluiten.

De voorziene sanitaire uitrusting voor keuken en badkamer is van topkwaliteit, met eveneens op maat ontworpen badkamermeubels..

Indeling

Ruime 2- en 3-slaapkamer wooneenheden en handelspand

Het project bestaat uit een triplex-woning met 2 slaapkamers, een duplex-appartement met 3 slaapkamers, een appartement met 2 slaapkamers en een commerciƫel optimaal gelegen handelspand. Alle wooneenheden hebben een eigen inkom. Daarnaast worden 6 parkeerplaatsen aangeboden.

Ligging

Perfect gelegen: vlakbij de Academie, scholen, winkels

MEDIA